L’Associació de Quidditch de Catalunya (AQC) és l’autoritat nacional de quidditch a Catalunya, l’òrgan que dirigeix i organitza l’esport al territori. Fundada originalment en resposta als requisits d’organització de la Copa d’Europa de Quidditch (EQC), actualment les tasques de l’associació van molt més enllà. Aquí pots consultar tota la nostra història.

Molta gent es sorprèn quan se n’assabenta de l’existència del quidditch com a esport. La veritat és que ara per ara només és reconegut com a tal en determinats territoris, però tant a nivell nacional com a europeu i internacional les diferents autoritats del quidditch treballen avui dia per professionalitzar i oficialitzar el quidditch com a esport. Si vols saber més coses sobre el nostre esport, ho trobaràs aquí.

Si vols conèixer més coses sobre l’organització de l’AQC, ja sigui sobre la junta directiva actual o sobre les persones que han ocupat càrrecs amb anterioritat, ho trobaràs a l’apartat de la junta directiva. Tot i que la direcció de l’associació és molt important, l’AQC no seria res sense els seus equips! Pots llegir més sobre ells a l’apartat d’equips.