Com crear un equip

Vols començar un equip i no saps com?
Aqui trobaràs una petita guia sobre com crear el teu propi equip.
Si necessites més ajuda no dubtis en contactar-nos.

Contactar

Quins tipus d’equips poden entrar a l’AQC?

Dintre de l’associació pot entrar qualsevol equip que estigui registrat com a associació sense ànim de lucre dintre de Catalunya. Els equips poden estar adscrits a universitats o dintre d’un club esportiu. 

Si el teu equip no compleix aquests requisits pots apuntar-te a un dels equips ja inscrits, crear una associació amb l’ajuda de les nostres guies o contactar-nos per veure si es pot acceptar la admisió.

Pasos per crear un equip de Quidditch

Recluta i promociona
el teu equip

Una bona forma de començar és reunint amics i coneguts, crea un esdeveniment a Facebook o fes alguns flyers convidant a tothom a venir. Penja cartells a la teva universitat o institut. Fes els entrenaments a una zona on hi hagi molt moviment per assegurar-te que la gent us veu i es pugui unir fàcilment.

Promociona
Medalla

Busca el material

El primer material no cal que sigui bonic, només cal que funcioni! Necessitaràs 14 pals de PVC per les escombres, 1 pilota de volley, 3 pilotes de dodgeball, 1 pilota de tenis i 1 mitjó llarg per la esnitx, 3 hula hops o semblants per fer els cèrcols, 3 pals de PVC per fer els suports dels cèrcols i, per cada base dels cèrcols, 3 T, 4 cantonades i més pals de PVC. Recomanem que les bases, els pals i els cèrcols siguin desmuntables per facilitar-ne el transport. Perquè la base sigui més sòlida es pot enganxar amb silicona. També pots comprar material ja fet per internet.

Aprèn les regles

Pots apendre les normatives bàsiques i obtenir el reglament des de la nostra secció de l’esport.

Reglament
Contacte

Contacta amb altres equips

Contacta amb els altres equips de l’AQC que podràs trobar a la secció d’equips per fer entrenaments conjunts, partits d’entrenament o per anar a entrenar amb ells i aprendre.

Organitzeu-vos

Un cop feu entrenaments regulars creeu la vostra associació i la junta directiva per millorar la organització

Organització
Entrenament

Entreneu

Entreneu regularment, feu entrenaments conjunts amb altres equips propers i organitzeu partits amistosos per apendre dels que ja en saben. L’entrenament constant és la base de qualsevol esport.

Comenceu a competir

Durant la temporada es fan molts tornejos per Espanya i Europa on no cal ser un equip oficial i on es poden obtenir jugadors d’altres equips per participar. El millor entrenament són els partits contra altres equips i ajuda a motivar els jugadors.

Medalla
Logo AQC color

Associeu-vos a l’AQC

Contacteu amb nosaltres per ser un equip més dintre de l’associació!

Com crear una associació

Si no saps com crear una associació per inscriure’t a l’AQC pots utilitzar les guies que hem preparat.

També et facilitem els documents que necessitaràs, els  quals també pots trobar a la web de la generalitat.